Geen energie hebben verziekt letterlijk je leven…

Niks spontane acties meer, maar kiezen. Welke activiteit kan ik vandaag wel doen en welke niet. Altijd afhankelijk zijn van de energie die je die dag nog hebt… Of eigenlijk, die je niet meer hebt. Je werk komt steeds meer in het gedrang en je bent bang dat je baas zegt dat ze je niet meer nodig heeft. Je sociale leven staat op een heel laag pitje omdat je het gewoon niet meer kunt bijbenen. Je wilt wel, maar kunt niet. Die volle agenda die je eerst energie gaf, zorgt nu voor diep zuchten en frustratie. Life sucks!

Zo ontzettend frustrerend!

Je omgeving begrijpt het niet echt, want ze zien niets aan je. En je voelt je daardoor, heel logisch, vaak niet begrepen. Zo frustrerend! En als je dan een keer wat energie hebt ben je bang weer te veel te doen en terug te vallen. Je vertrouwen in je lichaam is weg.

Maar stel je eens voor hoe fantastisch het is als je niet meer beperkt bent in je activiteiten, maar gewoon, net als ieder ander, weer zelf bepaalt wat je wel of niet doet. Heerlijk die volle agenda. Je gaat opgewekt werken, je kunt weer helemaal jouw ‘ding’ doen en ’s avonds heb je nog energie om samen met je partner op pad te gaan of lekker te sporten. Je voelt je weer mens onder de mensen. Met andere woorden, je leeft!

Maar hoe kom je op dat punt dat je weer voelt dat je leeft?

Je hebt die verschrikkelijke moeheid en je bent eigenlijk bang dat die nooit meer weg gaat. Dat je er maar mee moet leren leven. Maar dat is echt niet nodig. Wat je moet begrijpen is hoe het is ontstaan, hoe het nu aan te pakken en hoe je het natuurlijk in de toekomst voorkomt. Je hebt kennis en praktische handvatten nodig. Je moet je lichaam leren begrijpen en weer leren vertrouwen. Weten hoe je de controle over je energie weer terug krijgt.

Weer plezier in je leven!

En is die energie weer terug, dan krijg je ook weer plezier in het dagelijkse leven. Heb je vertrouwen in de toekomst en in je lichaam. Je kunt als voorheen lekker met je kids spelen en weer op pad. Je relatie krijgt weer een geweldige boost. Je voelt je gelukkiger en bent weer trots op je prestaties. Je krijgt dingen gewoon weer voor elkaar. En alles wat je daarvoor nodig hebt is weten hoe je weer energie kunt opbouwen en behouden!

Van dooie mus naar kwiek en fit de dag weer door!

In het een-op-een coachingsprogramma Meer energie, ja graag! gaan we aan de slag met een Persoonlijke Energie Plan. Helemaal afgestemd op jou. Met altijd deze 4 elementen: mindset, ademhaling, voeding en bewegen.  Elk element op zich is al krachtig om aan te pakken en meer energie te krijgen, maar de combinatie geeft werkelijk geweldige resultaten. Hiermee krijg je beslist de grip op je leven terug krijgt.

‘Het lijkt te mooi om waar te zijn’, dat was mijn eerste reactie. Maar dat is het dus niet. Ik vond het beslist niet makkelijk en heb regelmatig ups en downs gehad, liep echt tegen mijn eigen vooroordelen aan. 'Het zal bij mij wel niet werken, ik kan dat niet, het is te zwaar etc.'. Maar als je er helemaal voor gaat, werkt het zeker. De structuur en discipline had ik echt nodig en na 6 weken voelde ik me al stukken beter.

Jolanda, Montfoort

100% commitment!

Dit programma vraagt beslist dat je er 100% voor gaat. Het is eenvoudig, maar niet makkelijk. Het vraagt een verandering van je levensstijl, anders haal je er niet uit wat er in zit. Maar de beloning is dan ook groot. Allereerst bouw je de zo gewenste energie rustig op. Dat gaat niet van de een op de andere dag, maar heeft een paar weken nodig. Maar dan merk je dat je vrolijker wordt, beter in je vel zit en je kunt steeds weer wat meer. Er komt een moment dat je weer met veel plezier kijkt naar je uitdagende agenda. Het moment dat je je niet langer de spelbreker binnen je gezin voelt. Je hebt weer een gezonde relatie met jezelf én met je partner. Plezier en vertrouwen in de toekomst, in je werk en een rijk sociaal leven zoals jij dat wenst.

Nooit geweten dat ik met een eenvoudige ademhalingsoefening zo’n invloed heb op mijn stressgevoel. Ik had daarbij ook allerlei ‘onduidbare’ klachtjes, ongemakken. Toen ik dagelijks met mijn ademhaling aan de slag ging, voelde dat al snel zo veel beter.

Clare, Vleuten

Een Persoonlijk Energie Plan voor jou

Het programma Meer energie? Ja graag! is een praktische programma. Je krijgt de kennis aangereikt waardoor je gaat begrijpen waarom je zo ontzettend moe bent geworden en – belangrijk – hoe je dat in de toekomst kunt voorkomen. Dus nooit meer zo diep hoeft te gaan. Je gaat actief aan de slag met jouw persoonlijke energie plan waarin je ademhaling, voeding, bewegen en je mindset centraal staan.

De dooie mus begraven!

Na het intakegesprek starten we met een healthcheck en een inspanningstest. Hiermee wordt duidelijk hoe het op dit moment met je conditie is gesteld en waar we aan gaan werken. Je krijgt een uitgebreid rapport, jouw Persoonlijke Energie Plan. Dit is de basis. Dit beslaat een periode van 3 x 6 weken (=126 dagen).

Hoe gaan we dat doen?

Allereerst gebruiken we gedurende het hele programma een speciale app, de EC-HRV app. Hiermee kunnen we precies zien wat je vorderingen zijn in de tijd.
De eerste 6 weken trainen we samen 3x per week. Dat lijkt overdreven, maar nagenoeg iedereen heeft bij een verandering steun nodig, uitzonderingen daar gelaten. Ervaring leert dat een stimulans om door te zetten en je zo af en toe te herinneren waarom je hiermee bent begonnen ontzettend belangrijk is.
We evalueren de vooruitgang en gaan dan de tweede 6 weken periode in. Je traint nu nog 2 keer per week samen met mij en je gaat 1 keer zelfstandig aan de slag.
In de derde periode van 6 weken ga je 3 keer zelfstandig (of met een trainingsmaatje) trainen. In de laatste week van het programma doen we nog een keer de healthcheck en evalueren we de afgelopen periode. Want meten is weten!

In dit programma leer je onder andere

 1. hoe je lichaam reageert op prikkels, welke systemen wanneer in werking treden en wat de gevolgen daarvan zijn
 2. welke brandstofvoorraden je in je lichaam hebt en waarvoor ze bedoeld zijn
 3. hoe je lichaam ‘leert’ en wanneer het mis kan gaan
 4. hoe de 4 elementen mindset, ademhaling, voeding en energie samenwerken en bijdragen aan jouw energievoorraad.
 5. wat de invloed is van je mindset
 6. hoe je door anders te ademen je lichaam tot rust kunt brengen
 7. welke voeding goede brandstof levert
 8. energie opbouwen door bewegen
 9. de 4 elementen in je dagelijkse leven in te bouwen

Ik voelde echt weerstand toen ik weer moest gaan bewegen. Ik was gewoon bang dat ik weer ziek zou worden en zou terugvallen, maar dat is helemaal niet gebeurd! Mijn vertrouwen in mijn lichaam is grotendeels terug en mijn energieniveau groeit gestaag. Ik ben trots op het resultaat. Voor mij was de persoonlijk coaching erg belangrijk. Het was net dat extra zetje wat ik nodig had om vol te houden als ik het even niet meer zag zitten. Top! De investering in tijd en geld was het voor mij dubbel en dwars waard. Zo blij dat ik mezelf dit gegund heb!

Vera, Woerden

Wat levert het je op?

Tijdens deze 126 dagen ervaar je al snel, binnen de eerste 6 weken, dat je door inspanning meer ontspannen wordt en dat je weer energie opbouwt. Je weet dat je bij stress jezelf eenvoudig rustiger kunt krijgen, terug naar ontspanning en in staat om net als ieder ander de dagelijkse dingen die op je pad komen aan te pakken. Het brengt je nog zo veel meer:

 • een bak met zelfvertrouwen
 • inzicht in je drijfveren/motivatie
 • focus en concentratie
 • beter slapen en uitgerust zijn
 • geen hoofdpijn
 • energie om te doen wat jij wilt
 • een geweldige conditie
 • een fit en gezond lijf
 • een relatie boost
 • ontspanning door inspanning
 • weten dat je de wereld aan kan

Wil jij dit?

Wacht dan niet langer, kom van die bank af en neem actie!

Jouw investering voor dit 126 dagen (3 x 6 weken) Persoonlijk Energie Plan is € 997,-

Je krijgt hiervoor:

 • vanaf dag 1 persoonlijke begeleiding
 • een uitgebreide healthcheck en een inspanningstest
 • jouw persoonlijk energie plan met uitleg en advies
 • 178 dagen (6 maanden) coaching via de EC-HRV app
 • een hartslagmeter
 • het boek Chronische vermoeidheid, nooit meer van Stans van der Poel
 • een logboekje waarin je jouw vorderingen kunt bijhouden
 • een reader vol praktische informatie, tips en handige checklists over voeding
 • een NIET GOED, GELD TERUG garantie*)

Kom jij van die bank af en ga jij het nu doen?

*) NIET GOED, GELD TERUG garantie

Er zijn al ontzettend veel mensen met extreme vermoeidheidsklachten geholpen met deze wetenschappelijk gevalideerde Energy Control methode. Daarom durf ik dit met een gerust hart aan te gaan. Als jij je 100% inzet én doet wat het programma aangeeft én trouw gebruik maakt van de EC-HRV app, dan geef ik je 100% garantie dat jij weer veel meer energie krijgt. Is dat niet het geval, krijg jij gewoon je investering terug.

Verbetering kunnen we meten. Ik hou daarvan. Duidelijkheid. Meten is weten.

Daarom doen we aan het eind van de 126 dagen nogmaals een rustmeting (healthcheck) en krijg je advies voor de toekomst!

Kom jij van die bank af en ga jij het doen? Samen met mij?